четвер, 16 жовтня 2008 р.

Сьогодні

School No. 16

Сьогодні я пішла до школи та отримала деякі оцінки. На диво добрі, при чому майже по всіх предметах. Потім прийшла до дому та почала робити уроки, після чого зайшла до Інтернету.

7 коментарів:

Unknown сказав...

Привіт, Оксано! =) Вітаю у світі блогів =) Особисто свого не маю, бо не маю терпіння, аби його створювати =) Лінива, короче =) Класний колір =))) Я з Чернігова і ми дуже добре товаришуємо із сімєю Сільва! Вони такі класні!!! У цьому році декілька раз була (правда проїздом)у Білій Церкві і звичайно у вашому чудовому парку (от назву тільки забула. Александрійський, начеб-то=)Гарне у вас містечко. Було б класно, якби ти написала більше про своє місто, що у вас ще є цікавенького =) Чим любиш займатися у вільний від навчання час? Я страшенно люблю свою церкву, до якої хожу. Маю там силу-силенну друзів, яких дуже люблю =)) Бажаю тобі гарного дня s класного настрою =)

Olya Velichko сказав...

классный блог такой розовенький!!!
через блоги всегда классно узнавать новых людей и что где происходит. Будь на связи!

Oksanka сказав...

привіт, ти моя тезка, бо мене також звуть Оксана, то (майже як Владка написала тобі) "вітаю у світі Оксан"! :)
Я думаю, це класно, що ти почала блог, я б також дуже хотіла, але не маю часу - роботи багато, але завжди можеш отримати підбадьорення через чийсь блог або Бог говорить часто! Вітаю!

Marina сказав...

Привіт, Оксанко! я Марина, з Чернігова, з Християнської Біблійної Церкви, як і всі дівчата, що тут написали вже :) Вітаю зі вступом у лави блоггерів! У мене теж є свій, але англійською, буде бажання - заходь "у гості" :) Пиши про школу, про те, що ти любиш. Може, у тебе є тваринка? У мене кіт Сем Нельсон, я часто його фотографії на блозі розміщую =) Тож, побачимось у світі інтернету!

Valya Jewaga сказав...

молодець! так тримати! мене звуть Валя, я з Чернігова. Рада познайомитись з сестрою у Христі з Білої Церкви!

Valya Jewaga сказав...

а Оля, Марина і Оксана з моєї церкви!

Кохановська Оксана сказав...

Мені дуже приємно чути це від оточуючих людей.Пізніше я буду більше писати про місто та парк Олександрія.